Ο Αληθινός Εαυτός

Εάν θέλετε να γνωρίσετε τον εαυτό σας... ν’ ανακαλύψετε τον σκοπό της ζωής σας... να γνωρίσετε ποια είναι η καταγωγή της ψυχής σας, από που προέρχεστε, ποιοι είστε πραγματικά... ποια είναι τα χαρίσματά σας... τι ειναι αυτό που ήρθατε να κάνετε στην ζωή σας... να πάρετε απαντήσεις για τωρινούς τομείς δράσης που δυσλειτουργούν, τι συνέβη, πότε συνέβη και τι ακριβώς χρειάζεται να κάνετε για να το λύσετε;.... τότε αυτή η συνεδρία θα βοηθήσει ουσιαστικά να προχωρήσετε ξεδιαλύνοντας το τοπίο.

Επίσης, εάν νιώθετε ότι έχετε χαθεί και δεν μπορείτε να βρείτε τον δρόμο σας ή θέλετε επιβεβαίωση για πράγματα που έχετε αισθανθεί, αλλά σας φαίνονται τόσο μακρινά και δύσκολα, η συνεδρία αυτή μπορεί να είναι ο καταλύτης για να προχωρήσετε μπροστά. Είναι από τα πιο όμορφα και σημαντικά δώρα που μπορείτε να προσφέρετε στον εαυτό σας ή και σε άλλους.

Θα γνωρίσεις τις ποιότητες και τα χαρακτηριστικά του δικού σου εσωτερικού εαυτού, του αληθινού εαυτού σου. Είναι η αυτογνωσία σου, δηλαδή η γνώση του εαυτού σου μέσα στο λαμπρό φως της ύπαρξής σου.

Αυτή η συνεδρία θα σε φέρει σε επαφή με τη δική σου μη-συνειδητή συνεισφορά στο σύνολο, θα αντιληφθείς ποιος είναι ο δικός σου θεϊκός σπόρος μέσα στο μεγάλο χωράφι της ζωής στην γη και σε προέκταση, θα προσεγγίσεις την ψυχή σου η οποία διψά για την δική της εκπλήρωση και αναγνώριση από εσένα.


Γιατί να το κάνω αυτό;
Η συνεδρία του Αληθινού Εαυτού σας φέρνει στο συνειδητό όλα αυτά που χρειάζεται να ξέρετε για τον εαυτό σας και σας δίνει την δυνατότητα αν το επιλέξετε να θεραπεύσετε το παρελθόν και το παρόν με αποτέλεσμα να αλλάξετε το μέλλον. Το μέλλον δεν είναι ένα, είναι πολλά, είναι τόσα όσα και οι επιλογές σας. Στο χέρι σας είναι να γράψετε το καλύτερο που μπορείτε, αποκτώντας μεγαλύτερη επίγνωση και σοφία.


Η συνεδρία γίνεται γραπτά. Για την συνεδρία χρειάζεται να συμπληρώσετε ένα έντυπο με κάποια στοιχεία σας, το οποίο θα σας αποσταλεί με e-mail. 


ΣΗΜ: Όλα τα στοιχεία θεωρούνται απόλυτα προσωπικά, και δεν πρόκειται να χρησιμοποιηθούν ή να κοινοποιηθούν με κανέναν απολύτως τρόπο.


Για να παραλάβετε την συνεδρία θα συννενοηθείτε τηλεφωνικά στο 6947422451.